DESPRE NOI

Compania BREZEAN CONCEPT SRL


Adevaratul concept promovat de compania noastra este acela de a schimba perceptia si mentalitatea clientilor in ceea ce priveste lemnul.

Compania BREZEAN CONCEPT SRL s-a format ca urmare a accesarii si implementarii corecte a programului guvernamental STRAT-UP NATION si dupa o experienta de aproximativ 15 ani in domeniul tamplariei din lemn a fondatorului firmei dl. Brezean Dorin, inginer in prelucrarea lemnului.

1

Aurul Verde al Romaniei

Lemnul sau cum mai este numit, Aurul Verde al Romaniei, este cel mai uzual material folosit pe scara larga in toate domeniile.

2

Rezistenta foarte buna

Lemnul poate rezista foarte bine in timp, atat la actiunile factorilor climatici (la exterior), cat si la solicitari mecanice si uzura.

3

Eleganta, stil, rafinament

Lemnul denota eleganta, stil, rafinament si acorda o nota superlativa locuintelor unde este folosit.

4

Sanatatea psihica

Lemnul ofera mai multe beneficii corpului uman. Astfel, lemnul actioneaza asupra sanatatii fizice si psihice.

5

Bunastare spirituala

Lemnul ofera bunastare spirituala, relaxare si liniste celui care il foloseste, datorita esentei lui naturale si ecologice.

6

Substante non-toxice

Substantele de protectie si izolare folosite la finisajul produselor din lemn sunt pe baza de apa (hidrodurabile).

Ce facem noi

Proiect Ecologic

Deoarece ne dorim sa promovam inca un concept nou, realist, de a proteja natura, compania noastra isi propune folosirea constiincioasa a tot ceea ce inseamna lemn, indiferent de vechimea sau calitatea acestuia. Cu ajutorul nostru, grinzile din demolari au sansa de a deveni adevarate piese de mobilier.

Wood Concept

Compania noastra va propune un nou concept privind realizarea cat mai benefica si de succes a proiectelor dumneavoastra, avand abilitatea si experienta necesara amenajarii intregului camin si oferind de la pereti si usi de exterior, scari, mobilier, pana la amenajari interioare si usi de interior.

Ferestre Pvc Salamander

Pentru a satisface dorintele tuturor clientilor ne-am dezvoltat si in productia usilor si ferestrelor pvc Salamander. Cei care vor alege ferestrele Salamander vor avea certitudinea achizitiei unei ferestre de top produsa de unul dintre cei mai mari producatori mondiali.

Ingeniozitate si imaginatie

De la piese de mobilier vechi, la ferestre clasice din lemn cu sticla simpla, toate pot deveni adevarate capodopere daca sunt atinse de mainile dibace ale expertilor nostri. Astfel, o fereastra clasica, dubla poate deveni cu succes o vitrina deosebita sau un rastel pentru vin, o usa veche poate deveni un cuier durabil si estetic, iar o fereastra mica poate deveni un suport pentru flori sau plante ornamentale.

Prin intermediul echipei noatre de profesionisti, grinzile din demolari, care altadata erau aruncate la foc, au sansa de a deveni adevarate piese de mobilier pentru dormitor (paturi, noptiere, masute). De asemena, o fereastra foarte veche poate deveni o oglinda foarte draguta si estetica, povestea continuand la nesfarsit, atata timp cat mintea noastra este imbogatita de ingeniozitate si imaginatie.

Ai nevoie de un profesionist?