• Telefon: 0732 323 889
  • Email: contact@ferestrelemnpvc.ro

FERESTRE PVC


Salamander produce profilele PVC pentru tamplarie in centrul logistic propriu din sudul Germaniei. Cei care vor alege ferestrele Salamander vor avea certitudinea achizitiei unei ferestre de top produsa de unul dintre cei mai mari producatori mondiali.

Materialul PVC folosit este de o calitate superioara si ofera o rezistenta foarte buna la variatiile mari de temperatura. PVC-ul cu care se prelucreaza ferestrele Salamander este un material extrem de fiabil, el nu isi pierde calitatile nici dupa cateva decenii, de aceea, alegera unei ferestre cu profil Salamander reprezinta o investitie pentru o viata.

Tipuri de ferestre Salamander

  • Profil lowcost SipPlast
  • Salamander Brügmann 73
  • Salamander bluEvolution 92
  • Salamander StreamLine 76+

Profilul SIGPLAST este un profil romanesc, are grosimea ramei de 60 sau 70 mm, cu 4 si respectiv 6 camere. In functie de grosimea pofilului se pot monta pe acestea atat geam dublu de 24 mm (4-16-4)., cat si geam triplu de 36 mm (4-12-4-12-4).

Sistemul de ferestre Brügmann bluEvolution 73 intruneste toate proprietatile impuse structurii unei ferestre sofisticate. Sistemul are o structura din 5 camere, o adancime constructiva de 73 mm si o latime vizibila cuprinsa intre 110 si 185 mm. Suprafetele cu densitate inalta ofera, pe langa o intretinere deosebit de usoara a profilelor si o durata de viata neobisnuit de lunga.

Salamander bluEvolution 92 reprezinta varful de gama al producatorului german. Sistemul are cea mai mare adancime de constructie de 92 mm dintre toate profilele PVC. Bagheta rotunjita pentru un design modern, cele 3 garnituri de etansare, cele 6 camere de aer din interiorul profilelor si armatura rectangulara de 2,5 mm reprezinta avantajele semnificative ale unor ferestre de top.

Profilul Salamander StreamLine are adancimea de 76 mm si un design deosebit. Streamline 76+ este un profil cu 7 camere de izolare, asigurand o inalta protectie termica si fonica. Profilul Salamander Streamline SL 76 este incadrat in clasa A de performanta si este atat cel mai lat profil de 7 camere din gama de pret mediu, cat si cel mai greu


In prezent clientii pun un mare accent pe culoare, forma si functionalitate.

Designul ferestrelor joaca un rol important in felul in care va arata intreaga cladire. Ca parte a fatadei, ferestrele trebuie sa fie cu un design inovativ, sa asigure o izolare termica optima si protectie fonica, sa aibe un grad ridicat de securitate.

Ca sa indeplineasca toate cerintele dumneavoastra trebuie sa ofere confort si un plus de siguranta.

PORTOFOLIU

Ai nevoie de un profesionist?

Pentru informatii si solicitari

Suntem aici pentru tine!