RESTAURARE MOBILIER VECHI


Fiecare om are un obiect vechi cu valoare sentimentala iar echipa noastra de profesionisti il poate restaura cu succes.

Folosim in amenajari grinzi si elemente de lemn din demolari, placari cu lemn la interior iar la exterior grinzi false, ornamente metalice vechi, trunchiuri de copaci, care, dupa un tratament special si atentie desavarsita, pot da o nota aparte proiectului dumneavoastra.

Prin intermediul echipei noastre de profesionisti, grinzile din demolari, care altadata erau aruncate in foc, au sansa de a deveni adevarate piese de mobilier pentru dormitor (paturi, noptiere, masute).

Avantajele restaurarii mobilierului vechi

  • Esenta tare
  • Obiect unicat
  • Concept retro-modern

Mobila veche este executata din lemn de esenta tare si chiar daca aspectul lasa de dorit, calitatea este una superioara. Dar acum puteti pune in valoare aspectul invechit, deteriorat, retro al obiectelor cu valoare sentimentala pentru dumneavoastra..

Datorita imaginatiei, inspiratiei si indemanarii, mobilierul poate sa devina un obiect unicat. Astfel, reconditionarea atenta prin vopsire, pictare sau antichizare schimba total aspectul unei camere, ii da o o nota de unicitate, originalitate.

Imbinam perfect doua stiluri total diferite, de la piese de mobilier restaurate la suporturi si decoruri moderne, imbinam nostalgia trecutului cu inovatia viitorului.


De la piese de mobilier vechi, la ferestre clasice din lemn cu sticla simpla, toate pot deveni adevarate capodopere daca sunt atinse de mainile dibace ale expertilor nostri.

Astfel, o fereastra clasica, dubla poate deveni cu succes o vitrina deosebita sau un rastel pentru vin. Iar o usa veche poate deveni un cuier durabil si estetic. O fereastra mica poate deveni un suport pentru flori sau plante aromatice in bucataria dvs.

De asemena, o fereastra foarte veche poate deveni o oglinda foarte draguta si estetica, povestea continuand la nesfarsit, atata timp cat mintea noastra este imbogatita de ingeniozitate si imaginatie.

PORTOFOLIU

Ai nevoie de un profesionist?

Pentru informatii si solicitari

Suntem aici pentru tine!